AdJan van Gils

Love your Dream, Heart & Soul


AdJan

In 2006 werd ik door een aardbeving in Griekenland wakkergeschud. Ik was 40 jaar en ik besefte me dat het leven van de ene op de andere dag voorbij kon zijn. Ik vroeg mezelf af: Wil ik nog werken als verzekeringsadviseur? Het antwoord was nee. Maar wat ik wel wilde, wist ik niet. Ik zocht naar een vorm in de maatschappij. Pas toen ik de vorm losliet, kon het antwoord komen: Ik wilde gewoon vrij zijn.

Het is mijn grote droom om als mens te leven vanuit mijn ziel. Een leven waarin mijn ego en persoonlijkheid dienstbaar zijn aan wie ik in wezen ben; vrijheid. Dit is mijn legende en die leef ik.  

Ik weet dat ik mezelf dien over te geven aan het leven en aan de wijsheid van mijn hart om mijn grote droom te realiseren. Want mijn hart weet de weg naar de volledige vrijheid die ik ambieer. In het loslaten van de controle, gaat het leven beter stromen, heb ik ervaren. Nadat ik mij had overgegeven in 2006 kwamen er andere mensen op mijn pad, andere situaties, mijn droombaan, de liefde, de vrijheid, vertrouwen en overvloed. De deur naar de Nieuwe Tijd, een wereld waarin het hoofd in dienst staat van het hart, was geopend. Veel van mijn persoonlijke ervaringen heb ik neergeschreven in mijn twee boeken: Gaan in Vertrouwen en Welkom in de Vijfde Dimensie.

In overgave aan het leven aanvaard ik de consequenties. Soms is het dal nu eenmaal onontbeerlijk om de top van de berg te bereiken. Wat voor mij persoonlijk onprettig kan zijn, kan nodig zijn voor de ontwikkeling van mijn ziel. Daar ben ik mij volledig van bewust.

Het mooiste geschenk dat de overgave mij bracht, is Isabelle, mijn dochter. Toen Marloes en ik in 2009 besloten om alles in Nederland achter ons te laten en te gaan voor onze droom, wonen en werken in een land aan de Middellandse Zee, kon zij komen. Marloes bleek op haar laatste werkdag zwanger van haar te zijn. Isabelle had gewacht op het moment dat wij zouden kiezen voor onszelf en voor de vrijheid.

Mijn passie is reizen en onderweg zijn, samen met gelijkgestemden, met mensen die net als ik de bereidheid hebben om zichzelf en het leven aan te gaan. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor de situaties waarin ze verzeild zijn geraakt en voor de situaties die komen gaan. Het is mijn passie om in verbinding met mezelf en mijn omgeving de liefde en de eenheid te voelen stromen. Imagine.....

Sinds 2010 begeleid ik retraites bij Serendipity, Passion for Work, Puurjezelf en Stilte Retraite Nederland. In het begeleiden en coachen van mensen put ik uit mijn rijke levenservaring. Intens leven is de enige relevante opleiding die ik genoten heb. Mijn aanwezigheid is mijn kwaliteit. Ik vertrouw erop dat als het de bedoeling is, onze zielen elkaar zullen vinden. Ik heet je alvast van harte welkom.

In liefde

AdJan

Mijn boeken

In de rust en de ruimte van Andalusië heb ik in de periode van 2009 tot 2015 twee boeken geschreven. De boeken heb ik in eerste instantie voor mezelf geschreven. Al schrijvende kreeg ik inzicht in mezelf en in mijn leven. In beide boeken ben ik een open boek. Ik heb ze uitgegeven omdat ik mijn persoonlijke ervaringen graag met je deel. Deze manier van zichtbaar zijn, werkt bevrijdend voor mij. Ik wens je alvast veel leesplezier.


Gaan in Vertrouwen


In Gaan in Vertrouwen neem ik je mee op reis naar Tinos waar angst en eenzaamheid voor een ommekeer zorgen in mijn leven. Controle maakt plaats voor volledige overgave, het beperkende verstand voor de wijsheid van mijn hart.

Het leven leidt me naar Ithaki, het thuisland van Odysseus, waar ik thuiskom in mezelf. Daar ontmoet ik mijn Penelope, mijn tweelingziel, waarmee ik op reis ga naar Mexico en Guatemala alwaar ik de wijsheid van de Maya´s tot me neem. Ik neem je mee op ons avontuur 'Gaan in Vertrouwen' waarin we in een campertje naar het zuiden van Europa rijden, alle zekerheden in Nederland achter ons latend, onze vrijheid tegemoet. Ik ervaar aan den lijve dat je in overgave krijgt wat je nodig hebt om je ziel te vervolmaken en je droom te verwezenlijken als dat tenminste je diepgewortelde wens is. Uiteindelijk bouwen we een bestaan op in Andalusië.

Door trouw te blijven aan mijn hart en door me te verbinden met de grootsheid die we zijn, ervaar ik dat het leven in essentie simpel is.

Geef je over aan het leven en aan je hart. Neem verantwoordelijkheid, onthecht en wees waarachtig.

Welkom in de Vijfde Dimensie


'De aarde gaat veranderen. Ook de mensheid wordt de mogelijkheid geboden te veranderen in wie ze werkelijk is; een kind van God, in de eerste lijn.'                                                  Simon

Tijdens een reading wijst de jarenlange kramp in mijn rechter kuit me op de relatie met mijn vader. Het is het begin van een reis door de ziel. 

Ik reis naar een vorig leven waar ik in de Nieuwe Wereld aanvankelijk mijn bestemming en mijn vader vind bij een indianenstam, maar een aantal jaren later word ik afgerekend op mijn waarheid. Terug in het heden krijg ik tijdens een zweethut ceremonie inzicht in het noodlottig einde van de indianencultuur. 

Vervolgens ga ik op reis naar Glastonbury waar ik word ingewijd in de kracht van het NU en waar de wet van de synchroniciteit me wijst op wie we allemaal zijn: Christus- of eenheidsbewustzijn. Hierdoor komt mijn vader ineens in een ander perspectief te staan. 

In 'Welkom in de Vijfde Dimensie' wandel je met me mee op mijn weg naar de Nieuwe Wereld van toen en nu. Ik nodig je uit om met mij het avontuur aan te gaan en oude aangeleerde waarheden, angsten en oude patronen te transformeren zodat we vanuit ons hart weer kunnen stralen.