AdJan van Gils

Love your Dream, Heart & Soul

Alchemistenreis

Je bent een Alchemist, een man of een vrouw die het ultieme avontuur aangaat; Overgave! Als jij je eigen legende wilt leven; stap dan uit die cirkel van zekerheid, angst en controle die je gevangen houden. Verwelkom je gevoel en intuïtie als gids op jouw weg door het leven. Open je ogen en je hart opdat je de tekens ziet waarmee je wordt omringd. De keuze is aan jou. Zeg je vol overgave JA, dan kan het leven naar jou toestromen en jou helpen bij jouw innerlijke groei. Durf je in jouw grootsheid te gaan staan? Durf jij te LEVEN? Ga mee op Alchemistenreis naar Andalusië en laat de magie van het leven jouw reisgenoot zijn.


Santiago is een Andalusische herder die op zoek gaat naar zijn eigen schat. Hij wil zijn dromen waarmaken en volgt hierbij zijn hart. Hij laat zich leiden door de vele ‘toevalligheden’ en tekens die hij onderweg tegenkomt. Hij geeft zich midden in de ongerepte natuur over aan de magie van Andalusië en geniet van het moment, op weg naar zijn schat…

Serendipity organiseert in authentiek Andalusië de alchemistenreis, geïnspireerd op het boek De Alchemist van Paulo Coelho.

‘Het leven wil dat jij je eigen legende leeft’

Kijk voor meer info op www.serendipity-reizen.nl 

Referenties

Wat een prachtig land, wat een prachtig, authentieke en gastvrije Andalusiërs. En wat een prachtige mensen waarmee ik deze reis gemaakt heb, zo verschillend en tegelijk één. Ik heb jullie parels gezien.

Deze retraite was in meer dan 20 woorden: liefdevol, warm, soms confronterend, een lach en een traan, stilte en tijd voor jezelf, maar je ook gedragen voelen, een arm als het nodig is, aandacht, loslaten, vertrouwen, kwetsbaarheid, openheid, een onverwacht dansje in een kroeg, een gastheer die met flair en passie de heerlijkste hapjes presenteert, hotels die pasten bij het moment, blijven proosten op alle moois van het leven op oudejaarsavond…

Arthur en AdJan: jullie hart is zichtbaar in jullie ogen, zorg en aandacht. Ik voel me ook vereerd en dankbaar dat jullie je eigen verhalen en kwetsbaarheid met ons wilden delen. Ik ga mijn eigen parel verder oppoetsen en laten glanzen en ´m ook liefdevol koesteren. En als het zo moet zijn, komen we elkaar weer tegen en kijken we weer in elkaars ogen!

Un abrazo,

Mariëlle