AdJan van Gils

Love your Dream, Heart & Soul

Als Herboren Consult

Mijn geliefde Marloes en ik zullen je samen begeleiden bij dit bijzondere consult waarin je als herboren tevoorschijn zult komen.

Het consult begint met een Ziels Consult waarin ik samen met jou vanuit het perspectief van de ziel kijk naar wat er speelt bij jou op dat moment. Door het Ziels Consult kunnen oude patronen en overtuigingen van het ego aan het licht worden gebracht en kan zomaar jouw levensopdracht aan jou geopenbaard worden. Het Ziels Consult heeft binnen het Als Herboren Consult tot doel om jou te openen waardoor de helende energie van Marloes dieper op jou kan inwerken.

Wat doet Marloes?

Op een bijzondere, zachte manier bij jezelf komen....

Deze mooie, verbindende en vrouwelijke manier van helen heb ik mij de afgelopen periode eigen gemaakt. Ik heb een opleiding Yin Healing gevolgd bij Klara Adalena in Glastonbury, UK. Hier heb ik de 'fijne kneepjes' van het vak geleerd. Op een zachte en vrouwelijke manier, helemaal Zijn in het Nu, verbind ik mij met al wat er is. Ik verbind mij met een diepe kracht in mij en laat verder alles gebeuren wat er wil gebeuren in het moment. Ik hoef niets voor jou op te lossen, het gaat om alles er te laten zijn en je daaraan over te geven. Een grotere healing kracht bestaat er niet.

Liggend op een lekker matras, in een veilige bedding, kan er gebeuren wat er op dat moment nodig is.

Ik geef de yin healing in IJhorst, in onze Tempelkamer. Je mag je een uur helemaal laven aan de energie van de Bron, de Godin en je voelt je daarna als herboren. Wellicht nieuwe inzichten rijker. Diepe rust. Vrede. In het moment is alles mogelijk. Marloes (www.puurjezelf.net)

Duur Als Herboren Consult2 1/2 uur                                              
Locatie
 IJhorst
Tarief
€ 99,- inclusief BTW