AdJan van Gils

Love your Dream, Heart & Soul

Wandelretraite

Jouw zintuigen zijn geopend. Je ademt de frisheid in van de natuur. De bosgrond geeft veerkracht mee aan je voeten. De geluiden van de natuur laten je thuiskomen bij jezelf.

Met mijn aandacht volledig bij jou, loop ik naast je. Soms lopen we in stilte, dan weer luister ik naar jouw zieleroerselen en hoor ik jou. Ik kijk in jouw ogen en ik zie jou. Soms vraag ik dieper door, spiegel ik jou of wijs ik jou op wat de natuur jou wil laten zien. En voortdurend is daar die ruimte, de ruimte om te mogen zijn wie jij bent, de ruimte om je eigen ritme te bepalen, de ruimte om het op jouw manier te doen, ruimte voor jouw idealen, jouw dromen, jouw angsten, jouw gevoelens en emoties. Het is in deze ruimte dat wij gaan inzoomen op jouw weg door het leven, jouw missie, jouw levensopdracht. 


Waarom een Wandelretraite?

Je bent weg uit de drukte, uit de 'vertrouwdheid' van je 'comfortabele' bestaan. Weg ook van al die patronen waarmee je dagelijks wordt omringd en die je soms letterlijk vastzetten. Door te wandelen zet je datgene wat aan het licht mag komen en wat gezien mag worden in beweging. In de natuur ga je letterlijk een nieuwe weg. De natuur oordeelt niet en heeft geen verwachtingen van jou. De natuur geeft jou alle vrijheid om te ontdekken of je op de juiste weg bent of dat je voor een keuze staat om een nieuwe weg in te slaan. Het is een retraite om terug helderheid te krijgen in wat jij hier te doen hebt op aarde. En ik begeleid je daarin.

Praktisch: Het Pieterpad

Het Pieterpad is een lange afstands wandeling van Pieterburen naar de Sint Pietersberg in Maastricht. We lopen hier een traject van. Als we samen het traject en het aantal overnachtingen hebben bepaald, doe ik jou een prijs voorstel. De prijs zal inclusief overnachting zijn (B&B oid), maaltijden en begeleiding. 

Ik kijk ernaar uit om een stukje met je mee te wandelen op jouw weg door het leven.