AdJan van Gils

Love your Dream, Heart & Soul

Ziels Consult

Heb je het gevoel dat je even niet verder kunt? Dat jouw angsten, overtuigingen en/of ongewenste, terugkerende patronen jou belemmeren om te leven zoals je diep van binnen zou willen? 

Vele lessen worden je door het leven aangereikt, maar niet als zodanig herkend waardoor de lessen maar blijven terugkomen. We zijn ons niet meer bewust van de ziel die we zijn. Velen van ons identificeren zich met het ego dat alle aandacht opslokt en zijn bestaansrecht ontleent aan problemen, zorgen, pijn, verdriet, angst en onzekerheid. Je bent uit verbinding. Je bent niet meer wie je in wezen bent. 

Tijdens een Ziels Consult heb je samen met mij de intentie om weer verbinding te maken met wie jij bent. Daarnaast help ik je om inzicht te krijgen in de ware toedracht van jouw menselijke ervaring op aarde. Wat heb jij hier te doen? Wat heb jij hier te ervaren?

Hoe ziet een Ziels Consult eruit?

Na een korte, inleidende meditatie, stel jij de vraag die bij jou speelt. Vervolgens gaan we ongeveer een kwartier in oogcontact. Dat kan soms spannend zijn, omdat je niet gewend bent dit te doen in het dagelijks leven, maar je zult merken dat dit oogcontact juist voor ontspanning zorgt omdat we als het ware als zielen, zonder oordeel, naar elkaar kijken. De ogen zijn de spiegels van de ziel. 

Tijdens het oogcontact ben jij stil. Je ontvangt slechts de woorden die ik uitspreek, woorden die mij worden ingegeven door mijn gids of door het veld wat ons omringt.

Vervolgens krijg je de gelegenheid om even op jezelf te zijn, in stilte. Wellicht voel je de behoefte om iets op te schrijven. Aansluitend is er de ruimte om te delen. Wat hebben de woorden met je gedaan? Wat roept het in je op? We gaan het hetgeen gezegd concreet toespitsen op jouw huidige situatie. Het kan zijn dat ik dieper ga doorvragen om bij de kern te komen van waar het nu in wezen over gaat. Vanuit het perspectief van de ziel komt jouw leven in een ander daglicht te staan. Dat is ook het doel van het Ziels Consult. Bewustwording van de ziel en van de keuze die je hebt om je daarmee te verbinden in je leven.

Het maakt niet uit wat er speelt in jou of met welke problemen en uitdagingen je te kampen hebt. Het enige wat ik van je vraag is de bereidheid om jezelf open te stellen en om mij en jezelf recht in de ogen aan te kijken opdat je weer waarachtig gaat zien. 

Duur Ziels Consult
1 uur
LocatieIJhorst (Noord Overijssel)
Tarief
€ 65,- incl. BTW

NB. Het Ziels Consult kan ook bij jou thuis of op een andere plek, als je dat wilt. Wel reken ik dan mijn reiskosten.

Referenties

13-1-2016

Als ik bij iemand mijn ziel toevertrouw, is het wel in jouw warme, wijze en liefdevolle handen. Ik heb nog niet eerder iemand ontmoet die zo puur en aanwezig kan zijn met dat wat er is: met jouw scherpe intuïtieve blik, verras je me steeds weer.

Ik kan het iedereen, werkelijk iedereen van harte aanraden om bij jou eens een zielsconsult aan te gaan. Ik heb het volste vertrouwen dat dit voor iedereen een inspirerende, ontroerende en verrassende ontmoeting zal zijn. Veel liefs, Irene http://www.irene-verweij.nl/

28-2-2016

Al een aantal keer heb ik een zielsconsult mogen ervaren van en met AdJan van Gils. Het was meer dan bijzonder. Ik heb zijn prachtige, liefdevolle energie al mogen voelen en zien op mijn Serendipity reis in het najaar van 2011. De warmte waarmee hij je ontvangt en de liefde waarmee hij het consult met je aangaat, is hartverwarmend en louterend. Hij voelt en ziet wat jouw ziel jou wil zeggen. Waar je aan toe bent en wat je los mag laten. Waarom je hier bent en waar je vandaan komt. Hij vult niets voor je in maar vraagt of je de dingen herkent die hij ziet en voelt. AdJan leeft en werkt vanuit liefde en dat voel je! Als het je even teveel is, of wanneer je hier anderszins behoefte aan hebt, kan ik je vanuit heel mijn hart aanraden, dit helende consult met hem aan te gaan. Petra van Aken